Onze nieuwe website is Live!

debiologischekat.nl heeft een bliksemstart gehad. Omdat we onze winkel als hobby zijn gestart zijn we ook op een webwinkel platform gestart wat ons als de biologischekat.nl begon af te remmen. Na wikken en wegen hebben we besloten om de biologischekat.nl onder te brengen in het Shopify webwinkelsysteem. De vele mogelijkheden die ons nieuwe systeem bied stelt ons in staat om onze dierbare klanten nog beter te bedienen als dat wij doen en helpt ons als bedrijf om efficiënter te kunnen werken. 

Nieuwe systemen hebben natuurlijk ook nadelen. Om alles wat wij op de oude website hebben ontwikkeld in te passen hebben wij gekozen om onze producten catalogus anders in te delen. Op onze landingspagina zie je direct onze lieve Mosey maar ook direct onze productlijnen. De smaakvarianten in de diverse productpagina's kan je nu per direct toevoegen aan het winkelmandje. Kortom minder kliks voor hetzelfde resultaat. Als je in ons hoofdmenu naar assortiment gaat kan je specifieker zoeken op producten.

Nieuwe functies van de biologischekat.nl

  • Klant reviews indienen is nu mogelijk! Onderaan elke productpagina vind je de mogelijk om als klant een review te geven over een specifiek product
  • Overzicht houden op je bestellingen? Per heden is er de mogelijkheid om een klant account aan te maken en je bestellingen in te zien en/of te herhalen.
  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij houden niet van Spam maar als wij een nieuwe product, een aanbieding en/of seizoen aanbiedingen hebben dan delen we dit graag als eerst met onze vaste klanten.

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.